Aanvragen

Ouders of verzorgers kunnen bij Leergeld een aanvraag indienen om hun kind(eren) te laten meedoen. Ook anderen kunnen een aanvraag indienen. Het gaat dan om professionals die met kinderen werken, zoals sportcoach, leerkracht, maatschappelijk werker of bijvoorbeeld een. medewerker van een sociaal wijkteam.
Aanvragen kunnen eenvoudig online gedaan worden.

Zodra de aanvraag online is gedaan, maakt een van onze intermediairs een afspraak met de ouder(s) of verzorger(s) voor een huisbezoek. Tijdens dit bezoek wordt de hulpvraag besproken. Daarnaast wordt er ook gekeken of u van de diverse voorzieningen die de gemeente of landelijke overheid biedt gebruikmaakt of gebruik kunt maken. Het verslag van het besprokene wordt aan het aanvraagformulier toegevoegd en vervolgens aan het bestuur van de Stichting Leergeld ter beoordeling aangeboden. Het bestuur bepaalt of de kinderen voor hulp in aanmerking komen.

In verband met het installeren van een nieuw landelijk administratiesysteem kunnen wij helaas van 18 december 2020 tot 12 januari 2021 niet bij onze aanvragen. Vanaf 1 december 2020 kunnen wij daarom tijdelijk, tot 12 januari 2021, geen nieuwe aanvragen in behandeling nemen.

Aanvraagformulier

  Wat zijn uw gegevens? (alle velden met * zijn verplicht)

  Aanhef*
  Mevr.Dhr.Anders  Informatie kinderen
  SchoolkostenCultuurSportAnders


  Overig

  Heeft u eerder een aanvraag gedaan?*
  JaNee

  [recaptcha]