Aanvragen

Ouders of verzorgers kunnen bij Leergeld een aanvraag indienen om hun kind(eren) te laten meedoen. Ook anderen kunnen een aanvraag indienen. Het gaat dan om professionals die met kinderen werken, zoals sportcoach, leerkracht, maatschappelijk werker of bijvoorbeeld een. medewerker van een sociaal wijkteam.
Aanvragen kunnen eenvoudig online gedaan worden.

Zodra de aanvraag online is gedaan, maakt een van onze intermediairs een afspraak met de ouder(s) of verzorger(s) voor een huisbezoek. Tijdens dit bezoek wordt de hulpvraag besproken. Daarnaast wordt er ook gekeken of u van de diverse voorzieningen die de gemeente of landelijke overheid biedt gebruikmaakt of gebruik kunt maken. Het verslag van het besprokene wordt aan het aanvraagformulier toegevoegd en vervolgens aan het bestuur van de Stichting Leergeld ter beoordeling aangeboden. Het bestuur bepaalt of de kinderen voor hulp in aanmerking komen.

Aanvraagformulier

  Alle velden met * zijn verplicht


  Informatie kinderen

  Wonend (in of uit huis)*

  inuit


  Wonend (in of uit huis)

  inuit


  Wonend (in of uit huis)

  inuit


  Wonend (in of uit huis)

  inuit


  Wonend (in of uit huis)

  inuit


  Maakt u al gebruik van:

  JaNee   Meedoen Zaanstad
  JaNee   Jeugdfonds S&C
  JaNee   Voedselbank
  JaNee   Sociaal Wijkteam
  JaNee   Jeugdteam

  Overig

  Heeft u eerder een aanvraag gedaan?*
  JaNee

  Ter informatie: het betreft tweede hands middelen.

  Doet uw kind van 16 of 17 een MBO opleiding? Indien ja, dan verwijzen wij u graag door naar het Studentenfonds van de betreffende MBO opleiding. Deze kunt u vinden op de website van dit MBO.

  Hoe weet u van het bestaan van Stichting Leergeld?:

  krantfamilie/kennisschoolinstantieoverig

  Verklaring

  Hou er rekening mee dat Stichting Leergeld inkomensgegevens aan u zal opvragen.

  Leergeld Zaanstad verwerkt en gebruikt uw persoonsgegevens voor het doen van verstrekkingen die u voor uw kind(eren) hebt aangevraagd. Daarnaast gebruiken we uw persoonsgegevens om u aan te kunnen schrijven over verstrekkingen. Leergeld Zaanstad verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben gevraagd en verkregen.