Werken bij Leergeld is nuttig, leerzaam, boeiend, soms pittig en vooral: heel concreet. Leergeld Zaanstad is een stichting die zich richt op kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, zodat zij kunnen meedoen aan onderwijs, op school en thuis. Door ondersteuning van Leergeld kunnen ouders voor hun kinderen bijvoorbeeld een tweedehands laptop, fiets of rugzak aanvragen.Door jouw werkzaamheden kunnen kinderen beter hun school volgen. Omdat ze nu wel met hun vrienden mee kunnen fietsen naar school, nu wel boeken in hun rugtas kunnen meenemen, nu wel met een redelijke laptop hun huiswerk kunnen maken. Kortom: werk waar je snel de resultaten van ziet.

Wil je ook vrijwilliger worden bij Leergeld Zaanstad. Kijk dan eens bij de vacatures of er een interessante functie voor je bij zit. Als je interesse hebt of meer informatie wilt, kun je bellen met onze coördinator Sonja (06-33584737). Je kunt ook mailen naar leergeldzaanstad@gmail.com. Mocht je daadwerkelijk beginnen dan sluiten we samen een overeenkomst. Daarin staan onder meer duidelijke afspraken over je inzetbaarheid en de vrijwilligersvergoeding.

We kunnen altijd mensen gebruiken voor dit nuttige werk!

Je kunt je op verschillende manieren in verschillende functies voor Leergeld inzetten.

 

Het bereiken van ouders en kinderen die in aanmerking komen voor onze hulp en het onderhouden van de relaties met organisaties waarmee we samenwerken, zoals sociale wijkteams, scholen, voedselbank en gemeente is voor ons belangrijk. Binnen ons team zoeken we dan ook naar een

 

Vacature Medewerker Communicatie.

Het bereiken van ouders en kinderen die in aanmerking komen voor onze hulp en het onderhouden van de relaties met organisaties waarmee we samenwerken, zoals sociale wijkteams, scholen, voedselbank en gemeente is voor ons belangrijk. Binnen ons team zoeken we dan ook naar een

 

Medewerker Communicatie.

 

De taken bestaan uit:

  • het uitvoeren van de werkzaamheden vanuit het PR-plan.
  • het geregeld posten van berichten op onze sociale media-kanalen;
  • het samen met anderen maken van PR-materiaal;
  • het verzorgen van voorlichting aan groepen, individuen en organisaties waarmee we samenwerken.

 

 

Je hebt veel contact met de coördinator van Stichting Leergeld Zaanstad, de huisbezoekers en de andere vrijwilligers op kantoor zodat je gevoed wordt met de verhalen uit de praktijk om je eigen inspiratie levend te houden.

 

Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau en bent ongeveer 6 uur per week beschikbaar, liefst op de dinsdag.

 

Als je interesse hebt of meer informatie wilt dan kun je bellen of mailen met onze coördinator Sonja. (0626445587;  leergeldzaanstad@gmail.com ) Mocht je daadwerkelijk beginnen dan sluiten we samen een overeenkomst. Daarin staan onder meer duidelijke afspraken over je inzetbaarheid en de vrijwilligersvergoeding.