Doe mee als donateur

Vul de vier cijfers van uw postcode in, zodat we u snel kunnen helpen met uw aanvraag.

 

Steun ons

Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten meedoen, heeft Leergeld veel steun nodig! We zijn erg blij met de ondersteuning van de gemeente Zaanstad, de Rabobank en de overige subsidieverstrekkers en sponsoren. Die hulp is ook hard nodig, omdat we veel Zaanse kinderen willen helpen.

Doneer

Wilt u Stichting Leergeld Zaanstad ook steunen? Neem dan contact op via leergeldzaanstad@gmail.com of doneer direct.

Dat kan via iDEAL (met het formulier hieronder) of door zelf uw gift over te maken naar rekeningnummer NL76 RABO 0329 9056 78.

Wilt u als bedrijf doneren?

Ook bedrijven kunnen samen met ons een blijvende impact creëren voor kinderen die opgroeien in een gezin met geldzorgen! Heeft uw bedrijf bijvoorbeeld nog geen goed doel voor de (kerst)actie of eindejaarsdonatie? Neem dan contact met ons op via leergeldzaanstad@gmail.com of via 06-33584737 of via 06-26445587 en kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u doneren via een aftrekbare periodieke gift?

Door ons elke maand een vast bedrag te geven, geeft u ons de mogelijkheid om voor een langere periode kinderen te helpen! Wij beschikken over de ANBI status. Daardoor kunt u bij uw belastingaangifte uw gift aftrekken van de belasting. Dit regelt u op de volgende manier:

  1. Download hier de overeenkomst voor een aftrekbare periodieke gift.
  2. Vul zowel het exemplaar voor de schenker (pagina 1-2) als het exemplaar voor de ontvanger (pagina 3-4) in en mail deze naar leergeldzaanstad@gmail.com .
Wij kennen hieraan dan een transactienummer toe en laten beide exemplaren van de overeenkomst ondertekenen door ons bestuur. Vervolgens zorgen we ervoor dat u het volledig ingevulde en ondertekende exemplaar voor de schenker retour ontvangt voor uw eigen administratie.

Periodiek of eenmalig bijdragen?

In het geval van een periodieke donatie (per maand, kwartaal of jaar) zal in het volgende scherm gevraagd worden om eenmalig €0,01 over te maken via IDEAL. Hiermee kan de doorlopende donatie geverifieerd en geactiveerd worden op basis van uw bankgegevens.