Doe mee als vrijwilliger

Vul de vier cijfers van uw postcode in, zodat we u snel kunnen helpen met uw aanvraag.

Werken bij Stichting Leergeld Zaanstad is nuttig, leerzaam, boeiend, soms pittig en vooral: heel concreet. U helpt gezinnen met kinderen die het financieel zwaar hebben. Door uw werkzaamheden kunnen kinderen beter hun school volgen. Omdat ze nu wel met hun vrienden mee kunnen fietsen naar school, nu wel boeken in hun rugtas kunnen meenemen, nu wel met een redelijke laptop hun huiswerk kunnen maken. Kortom: werk waar je snel de resultaten van ziet.

Wilt u ook vrijwilliger worden bij Leergeld Zaanstad? Kijk dan eens bij de onderstaande vacatures of er een interessante functie voor u bij zit. Als u interesse hebt of meer informatie wilt, kunt u bellen met onze coördinator Sonja (06-33584737). U kunt ook mailen naar leergeldzaanstad@gmail.com. Mocht u daadwerkelijk beginnen dan sluiten we samen een overeenkomst. Daarin staan onder meer duidelijke afspraken over uw inzetbaarheid en de vrijwilligersvergoeding.

We kunnen altijd mensen gebruiken voor dit nuttige werk!

U kunt u op verschillende manieren in verschillende functies voor Leergeld Zaanstad inzetten.

Op dit moment is er een vacature voor assistent coördinator

De taken van de assistent-coördinator bestaan uit:

● het aansturen van alle vrijwilligers op de dagen dat de algemeen coördinator niet aanwezig is;

● het verdelen van de aanvragen onder huisbezoekers i.v.m. het af te leggen huisbezoek op de dagen dat de algemeen coördinator niet aanwezig is;

● het beslissen over de toekenning van de aanvragen op basis van de doelstellingen en het toekenningenbeleid van de stichting Leergeld Zaanstad op de dagen dat de algemeen coördinator niet aanwezig is;

● het bespreken van afwijkende aanvragen en beoordelingen met de algemeen coördinator.

Verdere informatie is te verkrijgen bij de coördinator. Het telefoonnummer van de coördinator is 06-26445587 of 06-33584737.